Tre enkla sätt att förnya ditt hem

Sugen på att förnya ditt hem men vet inte riktigt hur? Här får du tre tips på saker du kan göra för att ditt hem ska få en ny look. Det är tre saker som är relativt enkla att genomföra och som inte heller kostar skjortan. 

Tips 1 - Byt fönster

Det kanske låter som ett ganska stort och dyrt projekt men så är det inte. Med bra fönstermästare så går det snabbt och smidigt. Huset får en helt ny känsla och väljer du att också investera i takfönster får du bättre ljusinsläpp och snygga fönster som inte kräver mycket underhåll. 

Tips 2 - Måla om

Med en pensel kan man göra stora förändringar. Genom att byta färg på ditt hus så kommer du att känna det som att du flyttat. Ett hus som tidigare varit gult kanske blir hur snyggt som helst med grön färg. Kolla med din kommun först så det inte finns några krav på tillstånd för att byta färg på huset. 

Tips 3 - Bygg en pool

Det går att bygga en utomhuspool utan att behöva betala en mindre förmögenhet. Med gamla lastpallar kan man bygga en ram som man sedan klär med en tät presenning. Täcker man sedan utsidan med något snyggt så blir det en billig pool som funkar som avkoppling. Fast vill man ha en pool som funkar även på vintern så får man nog räkna med att hosta upp lite större summor pengar. 

21 Nov 2021