Tiden är dyrbar

Att inreda ett hem är roligt, medan att städa det är mindre roligt. Många anser att deras dyrbara tid bör gå till att göra andra saker än att städa. Som tur är så finns det städfirmor som sysslar med hemstädning som man kan anlita. Så får man sitt hem städat medan man själv gör något annat. Det kan vara skönt att anlita en städfirma, som städar hemmet varje eller varannan vecka. En bra städfirma att anlita för just hemstädning är Rent Hem. Du kan bestämma själv hur ofta de ska komma, så väl som att du kan beställa tilläggstjänster utöver hemstädning. Rent Hem städar kök, bad och toalett samt övriga bostadsrum. Du kan se hela listan vad som ingår i hemstädning på deras hemsida. Det går att boka till andra typer av städningar så väl som fönsterputsning om du vill.

Behöver du andra typer av städning?

Rent Hem kan även hjälpa till när det kommer till andra typer av städningar. Ska du flytta, så kan de flyttstäda åt dig. De utför även visningsstädning, storstädning, kontorsstädning samt fönsterputsning.

Provstädning

Om du funderar på att anlita Rent Hem, men vill testa på innan, så kan du boka in en provstädning. Du betalar per timma, såvida du inte sedan anlitar dem att komma kontinuerligt efter, som varje vecka eller varannan. Tänk på att ha hemma rätt typ av städmaterial, du finner en lista på Rent Hems hemsida. Bland annat bör du ha rengöringsmedel, dammsugare, mopp, trasor med mera.

19 Aug 2016