Satsa på kristallkrona till ditt hem

En snygg detalj till inredningen i hemmet, det är en kreativ kristallkrona. Många tänker att kristallkronor, det är för stora herrgårdar och slott. Men, men det utbud av kristallkronor som finns idag så stämmer inte det riktigt. Det är inte fel att satsa på en kreativ kristallkrona eller flera till hemmet. Det kan bli riktigt bra! Det bästa är att det går att hitta en kristallkrona för alla rum om man vill, från badrummet till sovrummet! Idag kan kan hitta dessa i olika prisklasser. Dess prismor kan vara i plast eller kristall, du bestämmer.

Välj olika storlekar

Beroende på vilket rum din kristallkrona ska hänga i, så kan den vara stor eller lite mindre. Det är ju inte så att den ska ta över hela rummet om man så säger. Har du högt i tak så funkar det med lite större modeller, medan det kan vara bra med mindre varianter i vissa rum. Det går även att matcha sin kristallkrona med den övriga inredningen på ett bra sätt, så att hela rummet får en viss känsla. På nätet finns det mängder av bra inspiration när det kommer till att inreda med denna typen av lampor. 

Ta hand om din kristallkrona

Om du satsar på att inreda med kristallkronor så är det viktigt att du tar hand om dem med. I denna artikel på Expressen kan du se hur man bäst ska rengöra dem till exempel. Dammiga kristallkronor är inte så kul, så se till att rengöra dem då och då!

 

10 Oct 2018