Öka kreativiteten genom att resa

Om man vill vara så kreativ som möjligt så gäller det att vidga sina vyer och se nya saker lite då och då. Jag brukar göra som så att jag reser ut i världen för att inspireras och öka min kreativitet. Jag skulle gärna åka jorden runt om jag kunde, men det får väl bli sammanlagt så att säga jag gör det, med en resa i taget. Senast jag var iväg så var jag i Chile. Jag såg resor till Chile med ett bra pris, så jag slog till. Vill du också åka till Chile, så gör det, jag rekommenderar det starkt!

Se något nytt

Jag har nu ett tag funderat på om det inte är dags att snart boka en ny resa. Jag har inte direkt bestämt mig än till var jag ska åka. Jag har dock funderat på kryssning Sydamerika. Med en Sydamerikakryssning får man ju se något helt nytt. Det är ju ändå lite annorlundare att åka på en kryssning Sydamerika än vad det är att åka Finlandsfärjan till exempel.

Ska nog snart boka

Oavsett vad jag bestämmer mig för så är det nog ändå så att det är snart dags att boka nåt! Jag har behov av att komma bort lite då och då för att se nya saker och för att utveckla mig själv på ett bra sätt. Det tycker jag att man gör när man reser till nya platser hela tiden.

 

19 Aug 2018