Måla om hemma

Att måla om hemma är ett av de roligaste sätten att förnya sitt hem på. Detta då man kan göra det på en massa sätt. Det kan vara att man målar om väggarna, eller köksluckorna, eller möblerna. Med färg kan man komma långt och man kan vara kreativ! Fördelen med att måla en vägg istället för att tapetsera den, är att en målad vägg håller sig snygg bra mycket längre. Det krävs inte så mycket heller för att måla om. Det som är viktigt är att man gör ett bra underarbete, det är det som tar tid. Då med slipning, spackling och så vidare. Själva målandet går sedan snabbt.

Färg kan användas till mycket

Det som är bra med färg är att man inte bara kan måla om väggarna. Man kan få helt nytt utseende på sina möbler genom att måla om dem till exempel. Även där är det viktigt att göra ett bra förarbete med slipning och så vidare. Att få nytt liv i köket går utmärkt lätt med en burk färg, för att måla om luckor och skåp.

Om man inte vill måla själv

Om det är många väggar som ska målas, eller om det är fasaden du tänkt dig få målad, så kan man så klart anlita en målare Uppsala till detta. Genom att anlita en målarfirma i Uppsala så får man det ommålat snabbt och lätt samt att det blir gjort på ett fackmannamässigt sätt. Det går oftast även bra mycket snabbare. 

29 Dec 2018