Kreativ lösning för att sluta röka

Att sluta röka kan vara en resa man får göra på egen hand, med hjälp av olika saker. En del klarar av att bara sluta och så är det bra med det. För de allra flesta är det dock rätt så svårt att bara sluta. Som tur är så finns det idag en mängd olika hjälpmedel att ta till om det är så att man verkligen vill sluta röka. Det är där det ligger först, att ha viljan att sluta. Annars kommer det inte att fungera, vad du än tar dig till. Bland de hjälpmedel som finns att använda har du bland annat plåster, tuggummi, e cigarett, sugtabletter, spray, hypnos, akupunktur och mycket mer.

Vad fungerar för dig?

Vad som fungerar för dig, det är vad du får ta reda på. Vill du testa e cigarett så finns det såna att köpa på https://www.eqcigs.se/. När det gäller plåster, tuggummi, sugtabletter, spray med mera, så finns detta oftast på Apoteket. Det som e cigg och de andra sakerna har gemensamt är att de innehåller nikotin, men inget annat. Fördelen med att använda e cigaretter är att det känns ungefär som att röka, vilket kan underlätta en hel del. 

Att gå på hypnos eller på akupunktur är även det något som kan fungera. Man kan även vända sig till vårdcentralen och läkare och få en viss sorts tablett utskriven för att sluta röka. 

Du får helt enkelt testa dig fram vad som passar dig!

8 May 2019