Inred på ett harmoniskt sätt

Vårt hem är den plats vi vill kunna dra oss undan och komma undan oväsen ibland. Det är viktigt att man har  lugn, harmoni och välmående i sitt hem. Det kan man enkelt få genom att inreda på ett harmoniskt sätt. En del väljer att inreda enligt feng shui, men det går även att få det harmoniskt på andra sätt. Det är bra skapa en lugn bas i hemmet. Tänk på rummet som helhet och få alla detaljer att harmonisera med varandra. De ska inte konkurrera med varandra. Som bas kan man ha lugna färger och sedan addera starkare accentfärg. Det är även trevligt med olika texturer och material så att inredningen blir mer levande. 

Skapa ett rum för välmående

Det är inte så svårt att inreda ett rum harmoniskt. Det är bara att tänka att det ska vara en harmoni med textil, väggar och möbler. Det är bra att inte övermöblera. Ha en enda stor växt istället för många små. Ett mjukt behagligt rum får du genom att köpa en stor matta som nästan täcker golvet.

När du ska inreda kan du utgå från en väggfärg du tycker är behaglig sedan inreda från de möbler du redan har. Välj en matta som passar till soffan. En lugn bas är bra, men det är inte fel att ssedan ha unika saker som sticker ut lite i ett rum. Det kan vara en annorlunda möbel eller ett annat objekt som är iögonfallande,

 

13 Oct 2018