Grunden måste vara stabil

Jag älskar kreativ inredning och många gånger känner jag att ju galnare, desto bättre! Vissa saker måste dock vara riktigt stabila och klassiska, det finns inget sött i ett hus som drar iväg i uppvärmningskostnader eller där man måste fixa och trixa för att parkettskivorna ska ligga på plats. Jag är heller inget fan av vare sig knarriga dörrar eller lirkiga lås. Vissa grejer ska bara funka.

Dags för nya fönster

Eftersom jag nu nämnt fönster här så spinner jag vidare, för just fönstren hemma hos mig är katastrof. Alltså de är ju fina och sådär... har liksom "karaktär". Men de drar något fruktansvärt och är en mardröm att hålla efter. Jag orkar inte försvara deras existens längre och tänker investera i ett fönsterbyte. Man ska tydligen byta fönster ungefär vart 30:e år och dessa fönster är definitivt äldre än så.

En livsinvestering

Jag vill ha energisnåla, underhållsfria, svensak fönster och har sett ut westcoastwindows.se som leverantör. De har nämligen ett alternativ där man får underhållsfri aluminium på utsidan och charmig innerram i trä. Fönsterna väljer man sedan fritt ur deras sortiment och ag tänker köra på bästa tänkbara. Det ska bli väldigt spännande att sehur inomusklimatet kommer att förändras med nya fönster.

Jag trivs så väldigt bra här och tänker göra vad jag kan för att stanna i detta hem för resten av livet. Mina barn kan sedan få ärva det av mig och om jag satsar på fönster av bästa kvalitet nu så behöver jag nog aldrig mer röra ämnet. Det är ju ganska skönt.

17 Oct 2016