Är det dags för en ny brödrost?

Till frukost är det ju inte fel med rostat bröd, kanske med både ost och marmelad. Om du ska kunna rosta bröd, så är det ju ett måste med en brödrost. På bastitest24 kan du jämföra olika modeller. För det är ju så, att det finns grymt många olika varianter av brödrostar att välja på!

Du bör fundera på samer som hur många skivor du vill kunna rosta på en och samma gång. Det vanliga är att kunna rosta antingen två skivor eller fyra skivor. Men det finns även de du kan rosta en enda i så väl som det finns de som får plats med 6 skivor.

Brödrostar kan även ha olika funktioner, som att ställa in  hur hög temperatur brödet ska rostas i eller att det finns en varmhållningsfunktion. Det finns även brödrostar med digital display, extra breda fack och så vidare.

Hitta en brödrost som passar dig

För att hitta en bra brödrost, så fundera som sagt på hur många skivor du vill kunna rosta samtidigt. Det kan vara bra även att kolla så att det är en brödrost som rostar på en jämn nivå. Välj en brödrost som har ett smulfack eller smulbricka. Det så att du enkelt kan städa undan dessa då och då.

Du kan även fundera över på hur du vill att din brödrost ska se ut, vad den ska ha för design samt om den ska vara i en särskild färg. 

 

9 Nov 2022