Trappan är en viktig detalj

Förr så såg man trappan som ett sätt att ta sig upp eller ner en våning. Idag kan den dock ses som en del av inredningen. Man kan nästan få en trappa att se ut lite som man vill! Varför inte satsa på moderna trappor med glasräcken eller med räcken som är rostfria. Det blir en snygg detalj i den övriga inredningen. Om du redan har en trappa i ditt hus, så går det alldeles utmärkt att byta ut den. Det är inte ett måste att leva med en ful trappa som suttit där sedan huset byggdes. Det finns idag många snygga moderna trappor som man passa bra mycket bättre.

Satsa på snygga trappor

Den som ska bygga nytt hus, gör en bra sak att fundera över detta med trapporna mellan våningarna. En del väljer trista standardtrappor, för att man tänker att man ska bara gå i dem mellan nere och uppe. Men om man se till att satsa på snygga trappor som passar in i den övriga inredningen så kommer det bli en mycket snyggare helhet. Det tål att tänkas på!

Vart finns moderna trappor?

Ett företag som kan detta med trappor, både moderna trappor och andra modeller det är Nordiska Trappor. Hos dem hittar du en massa olika sorters trappor att välja mellan. De kan även platsbygga trappor. Vill du veta mer om dessa, så besök deras sida och få lite inspiration till din egen trappa.

20 dec 2018