5 x anslagstavla

Läsaren Rebecca undrade om jag inte kunde tipsa om lite bra idéer till anslagstavlor och visst kan jag det! Bra förslag för att lätare hålla ordning och reda på ett snyggt sätt kan man ju aldrig få för många av:-) Här följer 5 idéer som du enkelt kan knopa ihop själv!
  1. Anslagstavla med snören. Själva tavlan är inklädd i tyg och lapparna fäster du mellan snörerna. Här kan det vara en bra idé att använda elastiska band så att du enkelt får in lapparna under. Trådändarna syr du fast på baksidan. Instruktioner hittar du här.

  2. Hönsnät och tavelram är vad som behövs för att göra den här snygga anslagstavlan. Nätet fäster du lättast med en rejäl häftapparat. Lapparna kan sättas fast med exempelvis klädnypor.

  3. Magnetisk anslagstavla fixar du med en canvasduk spänd på ram eller något stycke trä som du har skräpandes hemma som du sedan målar med magnetfärg. Instruktioner hittar du här.

  4. Anslagstavla klädd i tyg. Det absolut enklaste sättet att göra en  snygg anslagstavla på är att klä in en plywoodskiva och Board (eller din gamla anslagstavla i kork) i tyg. Bra instruktioner finner du här.

  5. Multi anslagstavla. Här kan man tillämpa alla principer ovan och köra in hela härligheten i en och samma ram!

Bilder: Eddie Ross, slumber designs, Martha Stewart, Martha Stewart & Pottery barn

Prenumerera på inlägg från Kreativ inredning!
bloglovin

Kommentarer
Postat av: Johanna

Kul inspirerande blogg! :)Är inne i en "vill-förändra-mitt-hem-period" :)

2012-03-08 @ 07:42:50
URL: http://geminaarts.blogg.se/

Gör mig glad- skriv en kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...